Postkortbog – DIY

Jeg bliver altid så glad, når jeg modtager et postkort, men jeg må også indrømme, at jeg aldrig rigtig ved, hvad jeg skal gøre med det. Derfor tog jeg en fotobog, bandt den ind i indpakningspapir og gennemsigtigt bogplast.

DSC_1024

Bogen kan have 2 postkort pr. side, hvilket også er brugbart, hvis man har nogle postkort der er større end 9×15 cm. Så kan man nemlig skære skillelinjerne op, så der kan være et stort postkort på siden.

DSC_0680

Det brugte jeg

  • Tre slags gavepapir
  • Limstift
  • Hullemaskine med mønster til at lave de grønne bånd med.
  • Bogplast fra Bog og Idé til indbinding til sidst.

DSC_0668

Bogen kan selvfølgelig bruges til alle mindeværdige kort. Eks. kan du også putte fødselsdagskort ind i den, og gemme alle de søde tanker, som dine venner har skrevet ned til dig.

Posted in: DIY