Knapperamme – DIY

DSC_0427(1)

Jeg skraldede for nogle måneder siden en helt ny ramme. Den var fin, men havde ikke den rigtige farve til mit hjem, og den lå i min rodekasse i nogle måneder, indtil jeg fandt ud af, hvad jeg kunne bruge den til. I mellemtiden lavede jeg et fejlslået forsøg på at lave en halskæde med knapper, og derfor havde jeg en masse knapper til at ligge i skuffen. Jeg endte med at kombinere de to projekter, og her er resultatet.
Knapperne købte jeg billigt hos en genbrug.

DSC_0415
Ud over ramme, knapper og lim brugte jeg også en smule hvid maling. Limen var monteringslim fra Silvan, men man kan prøve sig lidt frem, hvis man har noget andet lim derhjemme, eks. limpistol.

Jeg kom et lag lim på og satte knapperne lidt forskudt i forhold til hinanden.

DSC_0416

DSC_0419
Da de alle var sat på, lod jeg det hele tørre i nogle timer og efter det, var den færdig.
 DSC_0433
DSC_0439

 

Posted in: DIY