Vi kender alle den lille sult, som sniger sig ind mellem måltiderne. Her er en opskrift på müslibarer, som er billig og nem, og som stiller den lille sult.
Ingredienser:
250 g. müsli
100 g. sukker
2 spsk honning
100 g. smør
Sådan gør du:
Tænd ovnen på 200 grader (varmluft).
I en gryde opvarmer du smør, sukker og honning.
Hæld havregrynene i en skål. Når smørblandingen er flydende skal den hældes over, og det hele røres sammen. Når det er rørt sammen hældes det ud på en bageplade eller et ovnfast fad med bagepapir under. bag i 15-20 minutter.
Når du tager det ud af ovnen vil det have en gyldenbrun overflade, og måske boble en smule. Det vil se cirka sådan ud:
Til sidst skal du skære ud i barer. Og så er det færdigt.
Brug resterne
Det, der drysser fra, kan du gemme, så har du nemlig den lækreste honningristede müsli. Til det kan du tilføje lidt frysetørede hindbær og nødder. Resultatet af det ser sådan ud:

Comments are closed.