Lysestage af Hama-perler (perlepladeperler)

Denne lille lysestage af Hama-perler er meget let at lave, og Hama-perler er meget billige. Derfor har jeg lavet denne lille guide, som kan ses forneden.

Jeg startede med at putte lidt olie i koppen. Derefter tørrede jeg med noget køkkenrulle. Jeg kom nogle perler i bunden og stablede dem op af siden på koppen. Koppen fik 10 minutter ved 200 grader i en forvarmet varmluftsovn. Det er vigtigt, at man holder øje med det, da det kan variere, og da det går meget hurtigt. Det er også meget vigtigt, at alle perlerne er smeltede, ellers falder den fra hinanden.
Da den var færdigbagt, kom jeg den under lunkent vand, og løsnede den derefter fra koppen med en kniv. Jeg kom nogle sten i bunden, så perlerne ikke ville komme til at smelte, når der kom et fyrfadslys i.

 

 

 

Posted in: DIY

Comments are closed.