Gratis makeup

…. Eller næsten gratis i hvert fald.
For nogle måneder siden modtog jeg et link fra en veninde om, at man kunne tilmelde sig serviceklub og ved tilmeldingen modtage et gratis makeupsæt fra Elizabeth Arden. Det kostede 1 kr. at tilmelde sig, og dermed havde jeg givet mine dankortoplysninger til serviceklub, og derfor overvejede jeg længe, om jeg ville give mine oplysninger for et makeupsæt. Men da jeg kunne se, at serviceklub.dk havde fået gode anmeldelser på Trustpilot, tilmeldte jeg mig. En uge senere modtog jeg min pakke med et fuldt makeupsæt fra Arden. Det har været let at framelde mig serviceklub igen, og jeg er super tilfreds med mit makeupsæt til kun 1 kr. 


What’s the catch?

Selvom denne blogger godt kan lide gratis ting, så er der intet her i livet, der er gratis. Heller ikke makeup til 1 kr. Når man tilmelder sig serviceklub tilmelder man sig også et abonnement. Det er dette abonnement, som man får gratis i 14 dage. Det betyder, at serviceklub hæver 237 kr. på ens konto, når de 14 dage er gået og en gang om måneden, så længe man er medlem. Jeg gjorde det, at jeg frameldte mig, så snart jeg havde modtaget min pakke (hvilket var efter en uge), og dermed kom der ikke nogen opkrævning. Alt i alt betalte jeg altså 1 kr. for et makeupsæt til næsten 750 kr.

Det skal dog siges, at der findes mange af disse tilbud på nettet, som er svindel. Tjek altid Trustpilot og læs altid betingelserne. 

Produktet

Makeupsættet bestod af en læbestift, en lipliner, en mascare, en mineralpudderfoundation og en creme. 
Alle produkterne var af høj kvalitet, og jeg har brugt dem lige siden. Dog var mineralpudderen meget mørk, hvilket har gjort, at jeg ikke har brugt den. Ellers har jeg brugt de andre dele flittigt.

Herunder et billede fra serviceklubs egen side.

Indeholdet har de skiftet lidt ud i, siden jeg bestilte. Der er nu kommet en lipgloss med i stedet for en creme. Hvis du vil kigge nærmere så kig her.