Pulsbælte til Iphone til 130 kr. (med fragt)

I går kom så en ny gadget med posten: Et pulsbælte købt på Ebay hos xpressnez. Pulsbæltet kan forbinde med min Iphone, og dermed kan man få pulsen med på Endomondo, Wahoo og andre sportsapps. Jeg gav 130 kr. med fragt, noget billigere end de 550 kr. et lignende koster i butikkerne. Men til gengæld får man ikke nogen form for garanti med.

Den forhandler, som jeg brugte, skrev i Ebayannoncen, at pakken ville blive sendt fra Hong Kong, men jeg kan se på postmærkatet, at den er blevet sendt fra Zurich. Dette betyder, at jeg faktisk regnede med at skulle betale et momsgebyr på 32 kr. og et gebyr til Post Danmark på 160 kr, men jeg er ikke blevet opkrævet noget. Vær dog opmærksom på at det er en risiko man løber.

Pakken indeholdte bæltet, bluetooth-senderen og en manual.

Selve sensorerne er lavet af et blødt gummimateriale, som ikke stikker eller irriterer huden under træningen. Resten af remmen er en blød elastik. Størrelsen går fra ca. 66 til 94 cm.

Herunder kan du se en testløbetur jeg løb. Pulsmålingerne stemmer godt overens med hvad  min opfattelse var undervejs på turen. Puls og tempo stemmer meget godt overens. 
Alt i alt er jeg super glad for mit køb, og jeg føler, at jeg har gjort en rigtig god handel.