Laks med fettucine i spinatsauce

Denne ret fik jeg inspiration til, engang jeg var på café, hvor de serverede noget der lignede. Retten smager dejligt, og koster kun 26,85 kr. at lave pr. person.

 

Du skal bruge pr. person

  • 1 lakseportion (jeg køber dem der er frosne, hvor der er fire i),  13,75 kr.
  • 125 g. frossen spinat, 3,75 kr.
  • 1,5 dl. fløde 38 % (du kan også bruge mælk og jævne til sidst), 5,37 kr.
  • 200 g. frisk fettucine, jeg bruger Budget fra Føtex, 3,98
  • 1 skefuld olie til stegning
  • Salt
  • Peber
  • Muskatnød, hvis du har
Alle priserne er udregnet efter Føtex’s priser

 

Sådan gør du

Du skal starte med at lave saucen. Den laves ved at komme spinaten og fløden i en gryde og skrue højt op for blusset. Spinaten skal nemlig helst koge ved meget høj varme, så den spilkoger, og smagen af spinaten kommer ud i fløden. Lad den koge i en halv time.

Når spinaten har kogt i 20 min., varmes en pande op, og laksen steges på den varme pande, 4 min. på hver side (2 sider) ved middelhøj varme. Kog fettucinen som anvist på pakken.

 

Når laksen er færdig vil spinaten have kogt i ca. en halv time. Den vil være grønlig, cremet og se ud som på billedet. Smag til med salt, peber og revet muskatnød.

 

Fettuchinien blandes i spinaten. Retten serveres som anvist på billedet.

 

Posted in: Mad

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.